BOUNTY BITES

FRIDAY SNACKS

Påsken er over men siden det er fredag fortsetter jeg kosen litt til. Jeg har nemlig laget noen ganske sunne kuler med bounty bites som jeg selvsagt vil dele oppskrifte på:) De er skikkelig gode og veldig enkle å lage. Perfekte å ha på lur i fryseren når jeg sjesker på noe godt. Nå tar jeg ordentlig helg med mannen min som endelig er tilbake <3 Håper du også får en fin helg!

OPPSKRIFTEN PÅ MINE BOUNTY BITES

Oppskriften gir ca 20 stk.

Du trenger:

50 g Cocosa Extra Virgin (hvilken som helst kokosolje!)

1 ss Coconut Blossom Sugar

2 dl (200 g) kokosmelk

200 g kokosmasse

150 g 70% organic sjokolade til sjokoladetrekk (jeg varier på hvilken sjokolade jeg bruker, men bruker alltid mørk 70% ren sjokolade som jeg pleier å kjøpe på helsekost.)

Slik gjør du:

Smelt Cocosa i en kjele på svak varme. Tilsett kokosblomstsukker og rør godt. Ha i kokosmelken.

Varm det opp mens du rører ett minutt. Ha i kokosmasse og rør alt godt sammen. Avkjøl i ca en time i kjøleskap. Ta ut deigen og form den til kuler. Sett kulene på et bakepapir i fryseren til de er helt frosne.

Smelt sjokoladen i vannbad og dypp kulene i den smeltede sjokoladen. Oppbevar dem i kjøleskapet eller frys dem ned slik jeg pleier å gjøre. Da har du alltid noe god hjemmelagd sunnere snacks å ta frem når du ønsker:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *